Over

Ik ben Bas Hekman - initiatiefrijk, nieuwsgierig en een aanjager.

Ik mag graag zaken onderzoeken, processen optimaliseren en ze daarna formaliseren. Want het geeft rust als alles goed geregeld is. Tegelijkertijd vind ik weinig dingen zo leuk als mensen inspireren en enthousiasmeren zodat het vlammetje (weer) gaat branden. Elke organisatie heeft wat gaafs in handen – een uniek product of een bijzondere dienstverlening – en dat verhaal op de juiste manier aan de juiste mensen vertellen, levert veel op. De vraag is vaak: hoe dan? En daar kom ik in beeld.

Mijn kracht zit ‘m in het faciliteren van groei. In commerciële organisaties gaat het dan om het optuigen van die zo gewenste effectieve verkooporganisatie. In non-profitorganisaties draait het om het op de juiste manier bereiken van de doelgroep. In beide gevallen begint dat met pionieren en een ontdekkingstocht in de markt om tot de perfecte product/markt-combinatie(s) te komen. Daarna breng ik alles en iedereen in stelling. Mijn focus ligt dus op de dingen die je doet voorafgaand aan het sluiten van een deal. Daarna komen de opdrachten, de nieuwe klanten en de groei namelijk vanzelf. Zo gaat het altijd.

Dit zeggen anderen over mij

“Bas zag meteen de succesfactoren om de sales te verbeteren; in onze organisatie én bij onze mensen. Hij werkt niet volgens een standaard trukendoos. Hij kijkt juist heel precies naar het bedrijf, de klanten die erbij passen en het potentieel van elke afzonderlijke medewerker. Ik denk dat dat de reden is waarom zijn aanpak bij ons nóg steeds z’n vruchten afwerpt.” Raoul Werger, eigenaar van Oxilion.

Gruttostraat 7
7481 BA Haaksbergen

06 – 41 31 58 00
info@salesregie.nl

Scroll to top